sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Lommelsesteenweg 25
    3970 Leopoldsburg
  • 0468/25.25.25

De Snuffelaar

Op zoek naar allerlei leuke hebbedingetjes?
Een fraai meubelstuk? Of een tof schilderij?

Kom dan rondneuzen in het immense assortiment van De Snuffelaar!

Tweedehands meubelen, huisraad, decoratie, kleding, babyartikelen … we hebben het allemaal in huis.

Ook liefhebbers van antiek, retro en vintage halen bij ons hun hart op. Voor ieder wat wils, dus spring gerust binnen!


Durf eens niet nieuw te kopen want... wie snuffelt die vindt!

http://www.desnuffelaar.be/

https://www.facebook.com/de.snuffelaar.be/

WIJ KOPEN OOK OP!

Bent u die oude salon beu? Wilt u graag een andere kleerkast en zou u uw vorige kast nog in goede staat willen verkopen? Passen sommige artikelen niet meer in uw interieur?   De Snuffelaar kan je van je afgedankt goed helpen! Uw oude spullen krijgen bij ons een tweede kans en u kan soms er nog enkele euro's mee verdienen.   Om aan ons te kunnen verkopen dient men ons op voorhand duidelijke foto’s te bezorgen per mail (info@desnuffelaar.be) of met de foto’s langs komen. Dit omdat wij niet alles kunnen opkopen en graag op voorhand even zien over wat het gaat. U mag natuurlijk ook zonder foto’s te sturen ermee langskomen maar hou er aub rekening mee dat wij het misschien niet gaan kunnen aankopen.
Vermeld zowel uw vraagprijs als de nieuwprijs (indien bekend). Hou er echter rekening mee dat wij met oog op herverkoop kopen dus enkel handelaarsprijzen kunnen geven. Indien er gebreken zijn zoals vlekken, krassen vergeet ze niet duidelijk te fotograferen en mee te sturen. Indien wij ter plaatse komen en vaststellen dat er goed in slechtere staat verkeerd dan zichtbaar op de foto's dan kunnen wij het sowieso niet meenemen.   Doorsturen van foto's heeft allen betrekking op meubilair en waardevol goed. Klein goed, huisraad, decoratie, e.c.t mag VRIJBLIJVEND binnengebracht worden tijdens onze openingsuren.
Wij kopen GEEN oubollige meubilair zoals eiken soffen salons (lederen wel), wandkasten of oude slaapkamers die niet antiek of recent zijn. Ook van mdf meubelen van lage kwaliteit kunnen wij u niet vanaf helpen. Wij kopen GEEN tweedehands kledij, textiel, schoeisel en kleingoed op.  
Wij kopen GEEN elektrische apparaten op.

Afgedankte klein goed met weinig waarde (huisraad, decoratie, speelgoed, babyspullen e.d) kleding, textiel en schoeisel mag zoals in elke andere kringloopwinkel vrijblijvend afgegeven worden tijdens onze openingsuren. Waardevollere voorwerpen kunnen wel eventueel door ons opgekocht worden aan opkoperstarieven.
Voor meer informatie breng ons gerust een bezoek of neem contact met ons op, ons team ontvangt u met plezier!    


Foto's van De SnuffelaarDe Snuffelaar in het kort

Assortiment

  • decoratie, babyartikelen, dierenbenodigdheden, antiek, vintage, brocante, curiosa, kunst
  • Elektrische apparatuur
  • Kleding
  • Meubelen