Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Lejeunelaan 5
    8670 Koksijde
  • +32473620659
  • Website

't Kapstokske

Waarom is 't Kapstokske de beste keuze voor u?

't Kapstokske Koksijde is een tweedehandswinkel in kledij voor dames en heren. Iedereen kan kledij binnenbrengen op afspraak , met een maximum van 20 stuks. In 't Kapstokske is niet alleen merkkledij want mijn mening is dat niet alleen merkkledij mooie kleren zijn. Geef uw kleren een nieuw leven !

Meer over 't Kapstokske:

Mijn naam is Katrien Duvillier en ben sinds april 2016 zaakvoerster van 't Kapstokske. Het was een droom van vele jaren dat mij nu gedreven heeft om een tweedehandswinkel in kledij te starten. Het is een mooi verzorgde winkel waar alles op maat hangt. Kledij voor jong en oud. Ik wens in de toekomst een mooi bloeiende zaak waar ik de mensen kan gelukkig maken met mooie hedendaagse kledij tegen een betaalbare prijs.

Wat kan 't Kapstokske u bieden?

Er is slecht 1 adres in Koksijde en dat is 't Kapstokske. Gelegen dicht bij de winkelstraat. De mensen kunnen hier mooie, hedendaagse kledij kopen, ook schoenen handtassen, sjaals, mutsen, enz.... De etalage is altijd mooi gepresenteerd en je kan mij ook volgen op facebook onder de naam Kapstokske Koksijde. Zo kunnen de klanten iets opzij laten leggen of kan het ook opgestuurd worden.

Wie gingen u voor?

Ik heb veel klanten uit de omgeving en natuurlijk ook in de vakanties heb ik de toeristen. De beste reclame is altijd dat de tevreden klanten het doorvertellen. De klanten vinden het een heel mooie verzorgde winkel waar alles netjes is gesorteerd. Is een gezellige winkel met een huiselijk gevoel waar de mensen van genieten.


Foto's van 't KapstokskeDeze tweedehands winkel in het kort

Assortiment

  • Kleding