Het slabbetje


Hugo Verriestlaan 34 8880 Ledegem
0471743866 Klik om te bellen

Over Het slabbetje

Waarom is Het slabbetje de beste keuze voor u?

TWEEDEHANDS, NIETS MIS MEE!!! Welkom bij Het slabbetje, De online webshop voor het aan- en verkopen van je tweedehands kinderkledij, speelgoed en babyuitzet. Wenst u artikelen te verkopen, dan brengen wij dit voor u in orde. Zelf hoeft u niets te doen.

Meer over Het slabbetje:

Het slabbetje staat in voor de verkoop van uw tweedehands kinderspullen. Wij plaatsen alles voor u in onze webshop, en het wordt verkocht tijdens onze openbare verkoopmomenten. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken en uw spullen binnenbrengen, wij zorgen voor de rest. Interesse in ons aanbod? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. De gewenste artikelen kunnen verstuurd worden of afgehaald worden op afspraak. Toch leuk om uw kinderspullen een tweede leven te geven?

Wat kan Het slabbetje u bieden?

Wij staan in voor alles wat bij de verkoop van uw artikelen komt kijken, we geven er een correcte prijs aan, stellen het te koop via de webshop en tijdens onze verkoopdagen, maken voor u een duidelijk overzicht op van wel- en niet verkochte artikelen.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn verspreid over gans Vlaanderen, dit is ook het voordeel van onze service om spullen te gaan verzenden. Er wordt een ruim publiek bereikt en zo worden mensen zowel voor verkoop en aankoop gelukkig gemaakt. U kan gaan shoppen vanuit uw luie zetel op elk moment van de dag, dit maakt het natuurlijk nog interessanter. Onze webshop is zowel geschikt voor computer als voor smartphone.

Foto's

Het slabbetje

Assortiment

Babyuitzet, speelgoed
Kleding

Onze locatie

Logo Het slabbetje

Het slabbetje

Het slabbetje


Hugo Verriestlaan 34 8880 Ledegem
0471743866 Klik om te bellen